The Alt Tag

Johansen slip & mek er stolt forhandler av Husqvarna

Johansen Slip & Mek. AS er autorisert Husqvarna forhandler. Vi har egen butikk med utstilling av maskinene. Hos oss får du full service og eventuell reparasjon på dine Husqvarna produkter.

Johansen har egen maskin til å legge kabler til Husqvarna robot gressklippere. Kom innom vår butikk for en hyggelig prat og se hvordan vi kan gjøre din kvardag litt enklere!

Ta gressklippingen til et helt nytt nivå

Den nye X-Line-serien har det som passer for deg, uansett størrelse på plenen. Hvis plenen din er veldig kompleks, kan GPS-assistert navigasjon bidra til å gi et frodig og jevnt resultat. Ønsker du muligheten til å konfigurere, kontrollere eller spore gressklipperen din? Automower® Connect tar seg av det ved hjelp av smarttelefonen din. På toppen av det hele vil den nye designen og LED-frontlyktene til X-Line-serien gjøre at gressklipperen ser like bra ut som plenen din.

Intelligent navigasjon GPS-assistert navigasjon sikrer automatisk og jevn dekning av komplekse plener – for perfekt plen og enkel installering.

Mobilkommunikasjon Nå kan du kontrollere og konfigurere gressklipperen fra hvor som helst i verden med Automower® Connect-appen. Den har også tyveribeskyttelse med GPS-sporing.

The Alt Tag
The Alt Tag

Snøfresere

La det snø! I Norge er vi vant godt vant med snø og kulde, men dette stopper ikke vinterværet fra å by på utfordringer. Husqvarna snøryddere er spesielt utviklet for å få bukt med disse. Takket være egenskaper som totrinns mateskrue/impellersystem, elektrisk startfunksjon, variabel kjørehastighet og dekk med ekstra grove spor, er du alltid klar for tøffe vinterutfordringer – uavhengig av snøforholdene i din del av landet.

Hagetraktor

Husqvarnas hagetraktorer betjenes med pedaler, slik at du kan styre med begge hendene. Det gir deg både komfort, kontroll og ikke minst sikker drift til enhver tid. Det spiller ingen rolle hva slags plen du står overfor – med en hagetraktor fra Husqvarna kan du velge mellom de tre ulike klippesystemene; oppsamling, tildekking (BioClip) og utkasting, og du er dermed alltid sikret et godt resultat.

Busker og trær kan under klipping av gress være en utfordring og hindring for mange, men med en Husqvarna plentraktor er ikke dette noe problem. Takket være den unike styreteknologien kan du enkelt klippe rundt hindringer av alle slag, slik at du kan konsentrere deg om jobben som skal utføres.

The Alt Tag
The Alt Tag

Ridere

Med frontmontert klippeaggregat og leddstyring er det vanskelig å finne steder hvor ridere fra Husqvarna ikke kommer til, og med en slik presisjon kan du slippe for mye dobbeltarbeid. For at arbeidet skal kunne gjøres enklest mulig, har vi sørget for at våre ridere kombinerer kontroll, komfort og effektivitet. På denne måten blir jobben som skal gjøres ikke bare enklere, men det betyr også at du kan nyte både turen og utfallet. Alle ridere fra Husqvarna er utstyrt med Husqvarnas patenterte BioClip®-funksjon som gir et førsteklasses finfordelt og profesjonelt resultat – slik blir jobben som skal gjøres både effektiv og behagelig.

En rider skal kunne benyttes på selv utfordrende og kompliserte områder, og nettopp derfor er Husqvarnas ridere utstyrt med en unik leddstyring.

Høytrykksvaskere

Våre høytrykksvaskere har både kvaliteten og den intuitive betjeningen du forventer av Husqvarna. Høytrykksvaskerne er alle optimalisert for maksimal rengjøringsevne i tillegg til at de har et meget brukervennlig design. Smarte driefunksjoner, enkel tilkobling, holdbare pumper i metall, gode hjul og en lang fleksibel slange, er bare noen av de egenskapene som hjelper deg med å oppnå det perfekte resultat.

Med høy ytelse, presisjon og effektivitet hjelper de nye Husqvarna høytrykksvaskerne deg å holde både bil, hagemøbler, gårdsplass og terrasse rent og pent. Kom i gang med en plass på gårdsplassen hvor smuss og støv har samlet seg og oppnå full kontroll over arbeidet.

The Alt Tag
The Alt Tag

Våt og tørr støvsugere

De nye våt- og tørrstøvsugerne fra Husqvarna er utviklet for å gi deg den robuste ytelsen og holdbarheten du trenger for å kunne håndtere nær sagt all slags støv, skitt, søl og annet rusk. Kraftfull ytelse, intuitive kontroller, allsidighet (ikke minst takket være de mange tilbehørene som er tilgjengelig), smart oppbevaring og enkel transport gjør at maskinene kan takle tøff hverdagsrengjøring, i tillegg til bruk med elektroverktøy.

Alle Husqvarnas våt- og tørrstøvsugere er utviklet, både innvendig og utvendig, for å gi enestående ytelse – hver gang. Med en robust design og en effektiv turbin bevarer maskinen styrken og holdbarheten sin – og hjelper deg med å få jobben gjort, igjen og igjen.

Husqvarna ryddesager

Alle Husqvarna ryddesager er utformet med tanke på at du skal få jobben gjort så effektivt som mulig, og derfor er de både enkle å håndtere og lette å bære. Det er også enkelt å tilpasse dem til dine behov – du kan velge blant våre mange praktiske funksjoner og tilbehørsartikler.

Sammen har vi muligheten til minimere belastningen på miljøet vårt. En Husqvarna ryddesag er utstyrt med den unike X-TORQ®-motoren. Den vil hjelpe deg med å redusere eksosutslipp med opp til 75%, og den vil forbedre drivstofføkonomien din med opptil 20%. Alle Husqvarna ryddesager leveres med en stoppbryter med automatisk retur. Det vil si at når maskinen slås av, går stoppbryteren automatisk tilbake til startposisjonen slik at du enkelt kan starte ved neste gangs bruk. På denne måten vil maskinen alltid være klar når du er det.

The Alt Tag

Ragnar Sørgård
Daglig Leder
ragnar@johansenslip.no
Tlf: +47 57 85 29 20
Mobil +47 90 89 33 07

Ole Johnny Faleide
Driftsleder
ole@johansenslip.no
Tlf: +47 57 85 29 20
Mobil +47 94 84 00 24

Egil Silden
Lagersjef
lager@johansenslip.no
Tlf: +47 57 85 29 27
Mobil +47 95 42 85 52

Regnskap
Regnskapsfører
regnskap@johansenslip.no
Tlf: +47 57 85 29 20
Mobil +47 90 89 33 07